Wij hebben altijd het passende product

Ieder bedrijf en iedere arbeidssituatie heeft verschillende randvoorwaarden. Daarom hangt de oplossing voor gezond, bewegend zitten van uw eisen af!

Optie 1

Stellen uw medewerkers hun stoel in, maar kampen ze desondanks met een onjuiste houding?
Is dat het geval, dan adviseren wij een individueel in te stellen techniek die een actieve zithouding bevordert en impulsen geeft om de wervelkolom op te richten: de Syncro-Activ-Balance®-techniek.
Dankzij de automatische zitneigverstelling (tot –12°) wordt de gebruiker gestimuleerd zijn wervelkolom op te richten doordat het bekken naar voren wordt gekanteld.

Syncro-Activ-Balance®-Mechanica

Optie 2

Zijn er in uw bedrijf veel flexibele werkplekken of maakt een decentrale structuur het u lastig uw medewerkers te instrueren (onjuiste houding door het niet instellen van de stoel?)
Dan adviseren wij u een volledig automatische techniek: Daumatic-Balance®.
Hierbij past de tegendruk van de rugleuning zich automatisch aan het gewicht van de gebruiker aan. Doordat deze techniek zeer eenvoudig te bedienen is, is deze uiterst geschikt voor werkplekken met wisselende gebruikers. De automatische zitneiging (Daumatic-Balance®) met kanteleffect dient ter bevordering van een gezonde, rechte zithouding en voor een groter welbevinden. Bij de serie Bionic is bovendien een automatische diepteverstelling van de lendensteun (Lordomatic®) verkrijgbaar.

Daumatic-Balance®-Mechanica

Gewoon volledig automatisch zitten

Dauphin biedt ook oplossingen voor zit/stawerkplekken

De Tec Dolphin stasteun zorgt dat, ook als de gebruiker staat, de wervelkolom wordt ontlast en een rechte houding wordt gestimuleerd. Het voordeel: waar men ook gaat of staat, nooit meer last van overbelaste spieren en gewrichten.

IS 19770